Posem en marxa “Xicotets i Grans”

La Federació Valenciana de Nanos i Gegants ha posat en marxa aquest mitjà de comunicació amb el què tractarà d’informar de l’actualitat del Món Geganter valencià i de tot allò relacionat amb la tradició dels nanos i gegants valencians.

Es tracta, per tant, d’un diari digital en format web acompanyat de perfils a les principals xarxes socials per fer difusió de les notícies que es publiquen al web

On podem veure nanos i gegants aquests cap de setmana? Què han estat fent els nanos i gegants de X comarca? Amb “Xicotets i Grans”, per tant, intentarem centralitzar tota aquesta informació i intentarem contar el dia a dia d’aquesta tradició.


El nom escollit ve de la cançó popular:

“Nanos i Gegants,

xicotets i Grans,

quan serem fadrins

tots serem iguals.”

Popular

Amb l’eslògan “L’altaveu del Món Geganter valencià” expressem que volem ser l’altaveu de totes aquelles colles geganteres o entitats que s’encarreguen de la imatgeria del seu municipi, de aquelles figures que ixen poc del poble o tenen poca presència, d’aquells nanos i gegants que ixen del territori i representen a la seua vila en altres indrets.


Les notícies estan classificades per:

  • COMARQUES
  • FESTIVITAT on solen estar presents els nanos i/o els gegants, com el Corpus Christi, el 9 d’Octubre, les Festes Majors respectives…
  • ACCIONS de les colles: trobades, exposicions, novetats d’imatgeria…
  • SOCIETAT, on formen part notícies relacionades amb les entitats socials, com la Federació o les institucions.

A més, podeu trobar una agenda amb esdeveniments on participen i/o són protagonistes els nanos i gegants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *