Arriba la XXX Trobada de Gegants i Cabuts de Benicarló

El diumenge, 22 d’agost, se celebrarà la 30a edició de la Trobada de Gegants i Cabuts de Benicarló (el Baix Maestrat), després de no haver-se pogut celebrar l’any 2020 per la pandèmia.

Aquesta edició es celebra, excepcionalment, en el marc de les Festes Patronals benicarlandes, ja que sempre s’ha celebrat l’últim cap de setmana de juliol.

La jornada començarà a les 16 h. amb una “Jornada de Dibuix Urbà”, a càrrec de Urban Sketchers Maestrat, que animaran a dibuixar als Gegants i Cabuts de Benicarló.

A les 18 h. començarà la plantada a la plaça de la Constitució, on es podran veure amb deteniment la imatgeria convidada a la trobada.

Aquest any, sent un esdeveniment excepcional, marcat per la COVID, no es farà la tradicional cercavila. Per tant, a les 19:30 h. es farà la Mostra de Balls de les figures convidades al patí del Col·legi Marquès de Benicarló. Aquesta es realitzarà atenent les restriccions vigents, és a dir, amb aforament limitat.

En els pròxims dies la colla anirà presentant als seus perfils de xarxes socials a les colles i figures convidades a la trobada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *