Participació dels Gegants i Cabuts de Benicarló en les Festes Patronals

Aquest cap de setmana es dona el tret d’eixida a les Festes Patronals de Benicarló (el Baix Maestrat) en honor a Sant Bertomeu (24 d’agost), que aquest any es celebren del 21 al 29 d’agost.

Un any més, els actes estan sotmesos a les restriccions vigents per la pandèmia, però aquest any, malgrat no poder ser encara unes festes grans i multitudinàries com acostumen a ser, es podran celebrar amb un format diferent.

La festa major benicarlanda no s’entendria sense la presència dels gegants i cabuts, que aquest any se’ls podrà veure en els següents actes:

 • El dissabte, 21 d’agost, el primer dia de les Festes, la Colla de Gegants i Cabuts vestirà els gegants davant l’Ajuntament, mostrant així a la població com és la tasca de muntar-los, vestir-los i posar-los a punt per eixir al carrer.
 • El diumenge, 22 d’agost, es celebrarà la XXX Trobada de Gegants i Cabuts, la qual es celebra aquest any excepcionalment en el marc de les Festes Majors.

  La trobada també s’ha adaptat a les circumstàncies actuals i, per tant, serà estàtica i constarà de la tradicional plantada de la imatgeria i d’una mostra de balls amb públic assegut. Podeu consultar-ne tots els detalls ací.

  La colla anirà presentant les colles i figures convidades al llarg de la setmana pels seus perfils de xarxes socials.
 • Per últim, el dimarts, 24 d’agost, dia de Sant Bertomeu, patró de Benicarló, els Gegants participaran en l’Encesa de Fanalets de Meló de Moro a la plaça de la Constitució, els quals la il·luminarà tota la nit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

La Federació Valenciana de Nanos i Gegants, amb domicili al Carrer Sant Roc, 31 baix, 46910 Benetússer, garanteix el compliment del Reglament General de Protecció de Dades i de la legislació española en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

RESPONSABLE. Qui és el responsable del tractament de les vostres dades?

Identitat: FEDERACIÓ VALENCIANA DE NANOS I GEGANTS, amb CIF: G-98526130, a partir d’ara, ENTITAT.

Adreça: CARRER SANT ROC, 31 BAIX, 46910 BENETÚSSER

Adreça electrònica: federacio@fvnanosigegants.com

DRETS. Quins drets teniu quan ens faciliteu dades vostres?

 • Accés: la persona interessada té dret a saber quines dades tracta l’ENTITAT sobre ella.
 • Rectificació: l’interessat té dret a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.
 • Supressió: l’interessat té dret a sol·licitar la supressió de les seues dades quan, entre altres motius, les dades no siguen necessàries per a les finalitats per les quals es van obtenir.
 • Limitació del tractament: en determinades circumstàncies, l’interessat pot sol·licitar la limitació del tractament de les seues dades. En aquest cas, únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • Oposició: en determinades circumstàncies, l’interessat pot oposar-se al tractament de les seues dades. En aquest cas, l’ENTITAT deixarà de tractar les seues dades, excepte per motius legítims imperiosos o per l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
 • Portabilitat de les dades: només aplicable a dades automatitzades, consisteix a passar les dades des de l’ENTITAT fins a un altre nou RESPONSABLE DEL TRACTAMENT (no a l’interessat i per sol·licitud de l’interessat).

Podeu exercir els drets esmentats, i també el dret a retirar el consentiment (si l’heu atorgat) enviant un correu electrònic a federacio@fvnanosigegants.com.

A més, teniu dret a presentar una reclamació davant de l’autoritat de control en matèria de protecció de dades, que actualment és l’Agencia Española de Protección de Datos.

D’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’usuari accepta que les dades personals aportades en el moment del registre, o qualsevol altra que es facilite a la FVNG per a accedir a alguns dels serveis del lloc web, siguen tractades per l’ENTITAT amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats, per a la correcta identificació dels usuaris que sol·liciten serveis personalitzats en la web de la FVNG, per a la realització d’estudis estadístics dels usuaris registrats en la web de la FVNG que permeten dissenyar millores en els serveis prestats, per a la gestió de tasques bàsiques d’administració i, també, a fi de mantenir-lo informat, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà, de les novetats, productes i serveis relacionats amb la FVNG o amb terceres empreses col·laboradores.

En el cas de comunicacions comercials a través del correu electrònic o mitjà equivalent, l’usuari dóna consentiment exprés per a l’enviament de publicitat a través del mitjà esmentat.

L’usuari ha de respondre, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades. En conseqüència, la FVNG es reserva el dret d’excloure dels serveis registrats tot usuari que haja facilitat dades falses, sens perjuí de les altres accions que siguen procedents en dret.

Save settings
Cookies settings