Els Gegants de Benicarló participen en l’Encesa de Fanalets de Meló de Moro

El dimarts, 24 d’agost dia de Sant Bartomeu, els 6 gegants de Benicarló (el Baix Maestrat) van participar, un any més, en l’Encesa de Fanalets de Meló de Moro, aquest any celebrat en un format estàtic a causa de les restriccions vigents.

D’aquesta manera, els benicarlandos mantenen la tradició de la confecció de fanalets amb melons de moro i els tradicionals dibuixos de l’escala, la lluna o el sol.

Els gegants Tolo, Mar, Tossa, Puig, Anna i Pau van fer un ball davant dels assistents que van voler portar els fanalets a la plaça de la Constitució. L’acte també va comptar amb la participació de la batucada Percufenòmens de l’Associació de discapacitats “Fenòmens” de Benicarló.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *