Els Gegants i Cabuts de Godella tornen als carrers el dia del patró

El dimarts, 24 d’agost, es va celebrar Sant Bertomeu a Godella (l’Horta Nord), d’on n’és patró.

A més, la eixida va ser un intercanvi musical promogut per la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana en el marc de la XVIII Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

El Grup de Danses “El Poblet” de Godella, junt amb els geganters del Grup de Gegants i Cabuts de Benetússer, van treure als carrers godellencs els gegants, els cabuts, així com la interpretació de balls i danses tradicionals a càrrec dels diferents grups de ball del Grup.

Va ser una manera de celebrar el dia del Patró, que aquest any tampoc s’ha pogut celebrar en condicions normals a causa de la pandèmia.

3.091 Comments