El web de la Federació Valenciana de Nanos i Gegants es consolida després d’un any de la seua creació

La Federació Valenciana de Nanos i Gegants fa 1 any que va renovar el seu espai a Internet amb la creació d’un web totalment nou i adaptat als “temps que corren”.

Nèstor Campos Bokokó, del Grup de Gegants i Cabuts de Benetússer, va ser qui la va confeccionar, deixant així enrere Blogspot, de Google, després de 7 anys funcionant amb un primer espai a Internet amb un blog senzill i que no oferia una gran funcionalitat i no era massa atractiu.

El nou web ja ha assolit més de 1.800 visites després d’un any i juga amb els colors corporatius. També incorpora funcionalitats noves i continguts com la història completa de la Federació, una agenda dinàmica d’actes de les colles federades, el cens de colles federades prou més complet, un arxiu complet de tot allò fet a la Federació, així com un llistat de tallers i artistes que, entre les seues funcions, també fan imatgeria festiva, entre altres continguts.

Hui dia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *