La Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló celebren la trentena edició de la Trobada de Gegants i Cabuts

Les Festes Patronals de Benicarló (el Baix Maestrat) van tornar a ser l’escenari, de forma excepcional, de la Trobada de Gegants i Cabuts el diumenge, 22 d’agost. L’acte es consolida amb la celebració de la trentena edició, i que va comptar amb la plantada i mostra de balls de les colles participants en l’activitat. 

Tot i les circumstàncies que envolten la pandèmia de la Covid-19, la Colla de Gegants i Cabuts tira endavant l’acte més important que celebren. Les diferents parts de la trobada s’han vist modificades per adaptar-se a les mesures corresponents com en el cas de la Plantada que, tot i ser oberta al públic a la cèntrica plaça de la Constitució, es va restringir l’accés per evitar aglomeracions davant de les figures. 

Més tard, el pati del col·legi Marqués de Benicarló va esdevenir la pista de ball per als gegants i cabuts que van participar en la trobada. D’aquesta manera les colles de Vinaròs, la Ràpita, l’Alcora, Tortosa i Benicarló van anar fent els balls de les seues figures. Destacar que la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Benicarló va acompanyar musicalment als gegants benicarlandos, tal com ho han anat fent des de la recuperació de la tradició a la ciutat. 

Finalment, després de dos anys, Benicarló va poder tornar a gaudir de la Trobada de Gegants i Cabuts en un format adaptat a la situació. Com no podia ser d’una altra manera, la ballada final amb tots els gegants participants va tancar la festa, tot i que les colles no tenien ganes d’acabar-la i enllaçaven un ball rere l’altre fet que va quedar molt lluït i que va satisfer a tot el públic assistent.

[Escrit per Òscar Nos Bueno, membre de la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

La Federació Valenciana de Nanos i Gegants, amb domicili al Carrer Sant Roc, 31 baix, 46910 Benetússer, garanteix el compliment del Reglament General de Protecció de Dades i de la legislació española en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

RESPONSABLE. Qui és el responsable del tractament de les vostres dades?

Identitat: FEDERACIÓ VALENCIANA DE NANOS I GEGANTS, amb CIF: G-98526130, a partir d’ara, ENTITAT.

Adreça: CARRER SANT ROC, 31 BAIX, 46910 BENETÚSSER

Adreça electrònica: federacio@fvnanosigegants.com

DRETS. Quins drets teniu quan ens faciliteu dades vostres?

  • Accés: la persona interessada té dret a saber quines dades tracta l’ENTITAT sobre ella.
  • Rectificació: l’interessat té dret a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.
  • Supressió: l’interessat té dret a sol·licitar la supressió de les seues dades quan, entre altres motius, les dades no siguen necessàries per a les finalitats per les quals es van obtenir.
  • Limitació del tractament: en determinades circumstàncies, l’interessat pot sol·licitar la limitació del tractament de les seues dades. En aquest cas, únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  • Oposició: en determinades circumstàncies, l’interessat pot oposar-se al tractament de les seues dades. En aquest cas, l’ENTITAT deixarà de tractar les seues dades, excepte per motius legítims imperiosos o per l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
  • Portabilitat de les dades: només aplicable a dades automatitzades, consisteix a passar les dades des de l’ENTITAT fins a un altre nou RESPONSABLE DEL TRACTAMENT (no a l’interessat i per sol·licitud de l’interessat).

Podeu exercir els drets esmentats, i també el dret a retirar el consentiment (si l’heu atorgat) enviant un correu electrònic a federacio@fvnanosigegants.com.

A més, teniu dret a presentar una reclamació davant de l’autoritat de control en matèria de protecció de dades, que actualment és l’Agencia Española de Protección de Datos.

D’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’usuari accepta que les dades personals aportades en el moment del registre, o qualsevol altra que es facilite a la FVNG per a accedir a alguns dels serveis del lloc web, siguen tractades per l’ENTITAT amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats, per a la correcta identificació dels usuaris que sol·liciten serveis personalitzats en la web de la FVNG, per a la realització d’estudis estadístics dels usuaris registrats en la web de la FVNG que permeten dissenyar millores en els serveis prestats, per a la gestió de tasques bàsiques d’administració i, també, a fi de mantenir-lo informat, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà, de les novetats, productes i serveis relacionats amb la FVNG o amb terceres empreses col·laboradores.

En el cas de comunicacions comercials a través del correu electrònic o mitjà equivalent, l’usuari dóna consentiment exprés per a l’enviament de publicitat a través del mitjà esmentat.

L’usuari ha de respondre, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades. En conseqüència, la FVNG es reserva el dret d’excloure dels serveis registrats tot usuari que haja facilitat dades falses, sens perjuí de les altres accions que siguen procedents en dret.

Save settings
Cookies settings