L’Associació Veïnal de Patraix estrenarà la parella del Baró amb una trobada de gegants

Des de l’any 2020, aquest barri de la ciutat de València compta amb un gegant: el Baró de Patraix, que va ser construït pels artistes fallers Ceballos & Sanabria i amb indumentària de Francis Montesinos. Un any després, i en la mateixa data, el 9 d’Octubre, es farà l’estrena de la seua parella: Amparito, la palletera.

Per a l’ocasió, l’Associació Veïnal de Patraix ha organitzat, en el marc de les seues Festes Populars, una Trobada de Gegants amb gran part dels gegants de la ciutat. Així, podrem veure els gegants de la ciutat, de la Falla Na Jornada, de la Falla Arrancapins, i dels barris de Sant Marcel·lí, Sant Isidre i Benimaclet.

Tot no serà el dia 9, ja que des del dia 2 fins el mateix 9 es trobaran exposats els gegants convidats al Complex Esportiu i Cultural del barri. Ja el dia 9 a les 11 h. del matí es traslladarà la imatgeria a la plaça de Patraix, on quedarà exposada fins les 19 h., hora en la que començarà l’estrena de la nova figura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *