Tornen els nanos i els gegants als carrers pel 9 d’Octubre un any després

El 9 d’Octubre és sinònim de cultura als carrers. Els Nanos i Gegants no són menys en aquesta cita.

Estrenes, exposicions, trobades, cercaviles… Després d’un 9 d’Octubre de 2020 sense eixir als carrers, ja que la situació de la Covid-19 era molt pitjor, els nanos i gegants tornen al lloc on deuen estar: els carrers.

Enguany, molt municipis han programat activitats, alguna de les quals compta amb els nanos i/o gegants.

Si vols descobrir tot allò programat per a la Diada dels valencians i les valencianes pots accedir a l’agenda del web, així com al següent enllaç, on trobaràs un mapa per situar els municipis on es podran veure nanos i/o gegants el 9 d’Octubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *