S’estrena la rèplica de la Nana de la Castanya de Vinaròs en l’exposició dels 15 anys dels Joglars

Després de crear la Colla de Nanos i Gegants de Vinaròs (el Baix Maestrat) l’any 2000, l’any 2006 va vindre la colla musical pròpia de la colla: Els Joglars, la qual sempre acompanya els Nanos i Gegants en les seues eixides i esdeveniments i, de vegades, també actuen en solitari. Una colla que va sorgir quan la colla de Nanos i Gegants detectava que Vinaròs s’estava quedant sense dolçainers i tabaleters.

Enguany han arribat als seus 15 anys de vida i han fet una un repàs des de 2006 amb una exposició de fotografies a l’Auditori Aigüals d’Izco.

Així mateix, la Colla de Nanos i Gegants ha aprofitat per fer l’estrena d’una nova rèplica dels nanos, que cada any l’Ajuntament patrocina per protegir les figures originals i que només isquen als carrers les repliques. La nova Nana de la Castanya, pertanyent a la Família Burgesa, ha sigut la rèlica d’enguany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *