Els gegantons de Vinaròs participen amb els Joglars en el 25é aniversari de la Colla de Dolçaines i Tabals “El Senill” de Torreblanca

El dissabte, 23 d’octubre, la Colla de Dolçaines i Tabals “El Senill” de Torreblanca va celebrar els sues 25 anys de vida amb un aplec de colles de dolçainers/es i tabaleters/es.

Vàren participar colles musicals d’Orpesa, Tortosa, la Torre d’En Doménec, Alcalà de Xivert, Santa Magdalena de Polpís i Sant Vicent del Raspeig. També participaren els Joglars, colla musical de la Colla de Nanos i Gegants de Vinaròs (el Baix Maestrat), amb els gegantons Sastià i Misi. Així mateix, els Gaiters de l’Aguilot de Tortosa també portaren els seus gegantons. Totes dues parelles de gegantons representen a una parella de músics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *