Les xarxes socials de la Federació Valenciana de Nanos i Gegants arriben als 2 anys

Després de ser creades el novembre de 2019, les xarxes socials de la Federació s’han consolidat com a les xarxes socials de referència de la Federació, un punt d’informació a diferents finestres on la gent pot estar al dia de les seues accions.

Instagram és la xarxa que més acumula, 419 comptes seguidors del nostre perfil; li segueix Facebook amb diferència de 1, amb 418 “M’agrada”; i a Twitter ens segueixen 115 comptes.

Durant aquests 2 anys s’han compartit, entre altres continguts, el repàs dels 10 anys de la Federació, les trobades de la I Mostra de Nanos i Gegants “Xicotets i Grans”, així com un munt d’actes i trobades de les colles federades, que ara es complementen amb aquest mitjà de comunicació.

“Fa 2 anys no hi havia molta difusió de l’activitat de la Federació més que en un grup de Facebook que encara existeix des d’abans dels nostres inicis, on membres de les colles i gent interessada en el món geganter intercanviava informacions i imatges dels esdeveniments. Ara la gent ens pot trobar a totes les xarxes socials més utilitzades, en les que compartim tot allò que fem de forma interna i externa, a més de l’activitat de les colles federades. El grup de Facebook encara existeix per seguir fomentant la interacció de gent interessada en el Món Geganter valencià, sent aquest amor i interès per la tradició una part fonamental del seu auge i importància social.” – comenta Nèstor, vocal de l’Àrea de Comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *