L’Associació de Gegants i Cabets d’Ontinyent trau a la llum el 4t còmic de la sèrie “Fent Amics”

Com ve sent costum, quan arriba la Festa de la Puríssima d’Ontinyent (la Vall d’Albaida) l’Associació de Gegants i Cabets trau a la llum una nova historieta en format de còmic on la imatgeria ontinyentina és la protagonista. Si ben és cert que feia 3 anys que no se’n publicava un, aquests còmics son molt esperats quan arriba una de les festes grans ontinyentines.

“La Gran Sorpresa” és el 4t còmic de la sèrie “Fent Amics”. La 1a va ser publicada el 2015, amb què varen donar la benvinguda a la darrera peça d’imatgeria estrenada: la Tartuga. La segona va eixir el 2016 i la 3a l’any 2018.

Tots aquests còmics han sigut il·lustrats per Vicent Beneito i amb els textos de Rafel Sanchis, naturals d’Ontinyent, i son repartits a tots els centres educatius del municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *