Els Gegants de Berca participen en la Processó dels 10 anys de la Declaració de Patrimoni Immaterial de la Humanitat de la Unesco de la Festa de la Mare de Déu de la Salut

L’any 2011, la UNESCO va declarar la Festa de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí (la Ribera Alta) Patrimoni Immaterial de la Humanitat, protegint-la i dotant-la d’importància i, d’aquesta manera, projectant Algemesí al món.

Enguany aquesta declaració ha arribat als 10 anys des de la seua proclamació, i els agents culturals i religiosos implicats en la festa varen decidir celebrar-ho reproduint certs actes de la festa al voltants dels primers dies de desembre.

El dia 8 es va portar a terme una Processó extraordinària, on varen participar, entre altres danses i manifestacions culturals, els Gegants del Grup de Danses “Berca”, posterior a la romeria a la Mare de Déu de la Salut que es va portar a terme al Convent de Sant Vicent Ferrer.

[Foto] Grup de Danses “Berca”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *