“Llotja Cultural” inaugura el seu propi museu

“Llotja Cultural”, també coneguda com “Els Xirimiters de Castelló de la Ribera” són una empresa de Castelló (la Ribera Alta) que porta més 40 anys en actiu oferint un seguit de manifestacions culturals, com teatre de carrer, concerts, mercats medievals, partides de pilota, pirotècnia, cavalcades… i Gegants i Cabuts. En definitiva, un col·lectiu que ha contribuït a la recuperació de les tradicions valencianes a la seua comarca i arreu del territori.

Després de tantes dècades en actiu han cregut convenient que podria ser bó mostrar a la societat tot allò que han fet al llarg de tants anys. I així ho han fet inaugurant el seu propi museu, el passat 3 de desembre, on mostren la imatgeria pròpia, així com fotografies, socarrats…

El Museu no està sempre obert i per visitar-lo s’ha de concertar una cita prèvia contactant amb Emili Someño (639 684 307) i Bryan Richart (665 585 921).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *