Els Nanos de Castelló de la Plana participen en la Gala de Nadal de Mediterráneo TV a l’Hospital General de Castelló

El dimarts, 21 de desembre, es va retransmetre la Gala de Nadal de Mediterráneo TV des de l’Hospital General Universitari de Castelló de la Plana (la Plana Alta), en la què varen participar molt col·lectius de la ciutat, l’Associació de Dansants del Corpus entre altres, per fer l’estància de les persones pacients en l’hospital un poc més amena.

Els darrers anys, a excepció del 2020, la vespra de Reis els Nanos acudien a l’hospital a fer comboi, principalment, als infants hospitalitzats. Però en l’actualitat aquest comboi no s’ha fet la vespra de Reis, sinó en la Gala de Nadal de Mediterráneo TV. A diferència d’altres anys, no hem pogut entrar a visitar els infants malats i vam fer el ball, amb tan sols una parella de nanos, a la part exterior enjardinada de l’hospital, on la TV local retransmetia les diverses actuacions dels pallassos, mags, bombers…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *