Els Nanos de Castelló de la Plana participen, un any més, en el tradicional “Betlem de la Pigà”

Des de 1980, es dona la benvinguda al Nadal a Castelló de la Plana (la Plana Alta) amb el retaule nadalenc “El Betlem de la Pigà“, una obra escrita per Miquel Peris i musicada per Matilde Salvador, que representa diverses escenes del nadal amb un toc castellonenc.

Aquesta festa, que ja fa 4 dècades que va iniciar-se, comença amb una cercavila de tot l’elenc pels carrers cèntrics de la ciutat acabant a les portes del Teatre Principal, on es representa aquesta obra d’hora i mitja de durada.

És una obra representada per unes 150 persones i en què participen nombrosos col·lectius culturals castellonencs, entre altres l’Associació de Dansants del Corpus. Els Nanos participen en una de les escenes de l’obra fent el seu ball propi davant el Rei Herodes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *