Al voltant de 2000 persones visiten l’exposició de “Façanes, peixeres i un conte” de Iakaré a Vinaròs

L’Auditori Municipal “Aiguals d’Izco” i la Casa dels Nanos i Gegants de Vinaròs (el Baix Maestrat) van acollir del 17 de desembre de 2021 al 9 de gener d’enguany l’exposició “Façanes, peixeres i un conte….Ikaré”, el petit univers de Sergi Salvó, organitzada per la Colla de Nanos i Gegants de Vinaròs, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vinaròs.

Al llarg de la mostra al voltant de 2000 persones es van apropar, i gent vinguda de ciutats com Castelló, Lleida, Tortosa o Tarragona, per gaudir d’aquest univers de paper maixé de miniatures, peixeres, façanes, i fotos del món de la cultura popular i del dia a dia de la nostra societat, plena de petits detalls i detallets que no deixaven indiferent a ningú, i fer la delícia dels ulls dels més menuts de casa.

Cal destacar les dues peixeres dels nanos i gegants vinarossencs que la colla va adquirir en propietat i que restaran exposades a la Casa dels Nanos i Gegants.

Durant l’acte d’inauguració, amb la presencia de la regidora de cultura Anna Fibla i l’artista Sergi Salvó, va realitzar una donació d’un quadre de 1,50×1,50 m de les figures locals que restarà permanentment a l’Auditori i que forma part de un futur projecte que abraçarà a varies ciutats de les nostres contrades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *