Aparició dels Gegants i Cabuts de Godella i els Nanos de Castelló de la Plana a “Un Conte de Nadal” d’À Punt

Les Festes de Nadal sempre porten amb sí especials nadalencs televisius. À Punt va voler retratar com és vist Nadal des de la visió del presentador Hu Zhao, un xinés que des que treballa ací sempre fa per descobrir la nostra cultura.

Entre altres manifestacions culturals i gastronòmiques, com la Fira del Torró de Xixona, els Betlems o els dinars de Nadal, va mostrar-se la tradició de les nadales, de la mà del Grup de Danses “El Poblet” de Godella (l’Horta Nord), on podem veure exposada la imatgeria godellera al Conservatori Professional de Música de Godella.

A més a més, Hu va poder assistir, a Castelló de la Plana (la Plana Alta), a l’assaig general del “Betlem de la Pigà”, una obra teatral de Matilde Salvador on s’explica Nadal des d’una visió castellonenca, la qual s’aporta, entre altres elements, per la participació d’algunes colles de cultura popular de la ciutat, entre elles l’Associació de Dansants del Corpus, la qual participa amb el Ball de Nanos.

Podeu veure el programa sencer ací:
apuntmedia.es/programes/conte-de-nadal/un-conte-nadal-hu-zhao_134_1477336.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *