Recordatori del formulari per enviar activitats on participen nanos i/o gegants per a que apareguen a l’agenda del web

Ara que comença l’any, volem fer un recull d’activitats organitzades i/o on participen les colles i/o la imatgeria al mateix municipi per fer-ne difusió al web i al llarg de l’any als diferents canals de “Xicotets i Grans”.

Per una banda, el web de “Xicotets i Grans” inclou una funcionalitat d’agenda molt completa que mostra molta informació; per una altra banda, des de les xarxes socials oferim una difusió prou més extensa del Món Geganter valencià i del seu dia a dia. Per tant, se vos demanaran moltes dades sobre els esdeveniments per tal d’oferir una informació el més completa possible a la gent que ens segueix.

Sabem que, amb la COVID-19 pel mig, és complicat treure la imatgeria al carrer. Des de la Federació Valenciana de Nanos i Gegants i “Xicotets i Grans” vos animem a fer actes estàtics, de poca afluència de gent…, és a dir, buscar les fòrmules que ens permeten no quedar-nos sense fer res o amb la imatgeria tancada. Hem de fer veure a la gent que la cultura és segura, tot tenint el compte sempre les restriccions i recomanacions vigents.

Per emplenar el formulari podeu punxar al següent enllaç: Vols publicar?

Així mateix vos deixem l’enllaç del formulari: https://forms.gle/QuE4ea8ztPyyTpDq6

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *