S’ajorna el XV Aplec de Gegants i Cabuts al 2 d’abril

Enguany, l’Aplec de Gegants i Cabuts de Borriana (la Plana Baixa), emmarcada des de 2010 en les Festes de Sant Blai, arriba a la XV edició i estava prevista per al dissabte, 5 de febrer, però la Colla ha considerat ajornar-la al dissabte, 2 d’abril, a l’espera que l’explosió de contagis viscuda el darrer mes siga menor i es puga desenvolupar l’Aplec amb més seguretat i més normalitat, atenent a que l’any passat només es va celebrar una exposició de la imatgeria convidada al CMC La Mercè.

Així mateix, s’aprofitarà la jornada gegantera per presentar la reedició de la novel·la èpica “Seidia”, la qual està representada a dia de hui en una de les gegantes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *