Els Nanos i Gegants d’Alcoi participen, un any més, en la Processó del Santíssim Sagrament del Jesuset del Miracle

El 29 de gener de 1568, Joan Prats va perpetuar el robatori de les Sagrades Formes de Convent del Sant Sepulcre d’Alcoi (l’Alcoià) i les va guardar a sa casa. La veïna de Joan tenia a casa una imatge del Nen Jesús, i el dia 31 aquesta va canviar la posició cap a la qual assenyalava: en comptes d’assenyalar al cel va assenyalar en la direcció on es trobaven guardades les Sagrades Formes robades. Des d’aquell moment es celebra una processó en record i honor a aquesta fita.

L’any 2021, a causa de la pandèmia, es va celebrar dins del temple parroquial, però enguany ha tornat a celebrar-se als carrers, on sempre participa el Grup de Danses “Sant Jordi” amb els Nanos i Gegants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *