La Colla de Nanos i Gegants de Vinaròs assisteix al 40è aniversari dels primers Gegants de Navarclès

L’any 1981, gràcies a l’associació “Aplec de Sant Jordi” de Navarcles va crear-se la geganta Maria i, un any més tard, l’any 1982, va vindre la parella, el gegant Tinet, per part de l’Ajuntament.

40 anys després, la Colla de Geganters i Grallers de Navarcles ha volgut celebrar aquesta fita amb, entre altres actes, una mostra de balls de gegants, que es va celebrar el diumenge, 13 de febrer.

Entre la imatgeria convidada estava la Colla de Nanos i Gegants de Vinaròs (el Baix Maestrat), l’única colla valenciana de l’esdeveniment. La Tia Caballera, el Tio Gori i alguns dels nanos varen compartir aquesta jornada amb Treball i Cultura i Pau i Alegria, els gegants i gegantons, respectivament, de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, enguany custodiats per Colla Gegantera i Cort de Bèsties de Tortosa per ser la 33a Ciutat Gegantera; alguns dels gegants que van estar presents en la presentació dels gegants ara fa 40 anys, com Avinyó, barri Nou de Cardona, Manresa, Navarcles, Sallent i Sant Joan de Vilatorrada; i els amfitrions, els gegants navarclins Tinet i Maria.

Es varen realitzar els balls protocol·laris dels gegants l’ACGC; el “Nocturn Blau”, el ball dels gegants del la vocalia de les comarques del Bages i el Berguedà; “La Pressó del Rei de França” ballat pels Gegants de Navarcles; i el ball propi dels Gegants de Vinaròs.

La colla de Vinaròs destaca les ganes que hi havia per part de les colles, les quals van recuperant l’activitat amb normalitat i anuncien que la colla de Navarcles serà una de les colles convidades a la 30a Trobada de Nanos i Gegants de Vinaròs, per retornar-los aquesta visita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

La Federació Valenciana de Nanos i Gegants, amb domicili al Carrer Sant Roc, 31 baix, 46910 Benetússer, garanteix el compliment del Reglament General de Protecció de Dades i de la legislació española en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

RESPONSABLE. Qui és el responsable del tractament de les vostres dades?

Identitat: FEDERACIÓ VALENCIANA DE NANOS I GEGANTS, amb CIF: G-98526130, a partir d’ara, ENTITAT.

Adreça: CARRER SANT ROC, 31 BAIX, 46910 BENETÚSSER

Adreça electrònica: federacio@fvnanosigegants.com

DRETS. Quins drets teniu quan ens faciliteu dades vostres?

  • Accés: la persona interessada té dret a saber quines dades tracta l’ENTITAT sobre ella.
  • Rectificació: l’interessat té dret a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.
  • Supressió: l’interessat té dret a sol·licitar la supressió de les seues dades quan, entre altres motius, les dades no siguen necessàries per a les finalitats per les quals es van obtenir.
  • Limitació del tractament: en determinades circumstàncies, l’interessat pot sol·licitar la limitació del tractament de les seues dades. En aquest cas, únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  • Oposició: en determinades circumstàncies, l’interessat pot oposar-se al tractament de les seues dades. En aquest cas, l’ENTITAT deixarà de tractar les seues dades, excepte per motius legítims imperiosos o per l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
  • Portabilitat de les dades: només aplicable a dades automatitzades, consisteix a passar les dades des de l’ENTITAT fins a un altre nou RESPONSABLE DEL TRACTAMENT (no a l’interessat i per sol·licitud de l’interessat).

Podeu exercir els drets esmentats, i també el dret a retirar el consentiment (si l’heu atorgat) enviant un correu electrònic a federacio@fvnanosigegants.com.

A més, teniu dret a presentar una reclamació davant de l’autoritat de control en matèria de protecció de dades, que actualment és l’Agencia Española de Protección de Datos.

D’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’usuari accepta que les dades personals aportades en el moment del registre, o qualsevol altra que es facilite a la FVNG per a accedir a alguns dels serveis del lloc web, siguen tractades per l’ENTITAT amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats, per a la correcta identificació dels usuaris que sol·liciten serveis personalitzats en la web de la FVNG, per a la realització d’estudis estadístics dels usuaris registrats en la web de la FVNG que permeten dissenyar millores en els serveis prestats, per a la gestió de tasques bàsiques d’administració i, també, a fi de mantenir-lo informat, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà, de les novetats, productes i serveis relacionats amb la FVNG o amb terceres empreses col·laboradores.

En el cas de comunicacions comercials a través del correu electrònic o mitjà equivalent, l’usuari dóna consentiment exprés per a l’enviament de publicitat a través del mitjà esmentat.

L’usuari ha de respondre, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades. En conseqüència, la FVNG es reserva el dret d’excloure dels serveis registrats tot usuari que haja facilitat dades falses, sens perjuí de les altres accions que siguen procedents en dret.

Save settings
Cookies settings