Diversos gegants i cabuts valencians participen a la XII Trobada de Gaiters de l’Aguilot de Tortosa

Els Gaiters de l’Aguilot de Tortosa han arribat els seus 30 anys d’història i varen celebrar aquesta fita amb una gran celebració el passat dissabte, 26 de març, amb la XII Trobada de Gaita, Dolçaina i Tabal i els concerts de Trobadorets i de Cançons d’Artiga.

En la trobada, a més de colles musicals, varen participar imatgeria de l’Aguilot i de la ciutat de Tortosa i de la Ràpita, i imatgeria valenciana de Vinaròs, Benicarló (el Baix Maestrat) i Borriana (la Plana Baixa).

Malgrat l’oratge, es va poder desenvolupar traslladant-la al Casal Jessusenc, al barri tortosí de Jesús i quan va amainar es va poder realitzar una xicoteta cercavila.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *