Els gegantons de Vinaròs, presents al XXII Aplec de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters

La Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters organitza any rere any una trobada de les colles federades en una jornada on posar en valor aquets instruments tan nostres i compartir una jornada entre membres de les colles.

Enguany, després de 2 anys sense celebrar-se per la pandèmia, s’han superat les previsions i es varen trobar més de 700 dolçainers/res i tabalters/res en la mítica localitat de Tales, el mític poble del dolçainers, situat a la Plana Baixa i a la Porta de la Serra d’Espadà, que va organitzar el primer Aplec l’any 1978.

Els Joglars és la colla que sempre acompanya als Nanos i Gegants de Vinaròs (el Baix Maestrat) i que van assistir-hi juntament amb els gegantons de Vinaròs, Sastià i Missi, un tabaleter i una dolçainera, respecticament, junt amb el nano Treski, el gosset de la família Ulisses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *