La imatgeria del Corpus de València, exposada per un temps a l’Estació del Nord

El Museu del Corpus de València, conegut com Casa de les Roques, és el lloc on resten exposats els elements de la Processó del Corpus del Cap i Cassal, a més de tindre un recorregut itinerant d’explicació dels elemtns i de la Festa Grossa en general.

Enguany ha començat una obra de reparació i millora del museu, fet pel qual l’Ajuntament haja decidit fer una exposició d’alguns dels elements d’imatgeria en l’emblemàtica Estació del Nord de València, que alhora servirà per seguir portant la festa a tots els racons i a totes les persones que passen per allà, ja que es zona de concurrència.

Aquesta exposició improvissada restarà fins el final de les obres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *