La Federació Valenciana de Nanos i Gegants celebra l’Assemblea General Ordinària 2022 amb bones conclusions

El dissabte, 9 d’abril es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de la Federació Valenciana de Nanos i Gegants en la seu dels Gegants i Cabets d’Ontinyent (la Vall d’Albaida), la primera presencial des de la de 2019.

Entre altres temes s’ha anunciat que la Federació i l’Institut Valencià de Cultura tindran un conveni de col·laboració amb la concessió de 20.000 per a activitats i gestió interna, cosa que permetrà a la Federació avançar en la creació d’activitats i projectes per al Món Geganter, així com l’ampliació de la carta de serveis amb la contractació d’una assegurança.

A banda, es va destacar l’increment de comptes seguidors en les xarxes de la Federació, així com la repercussió d’aquest mitjà de comunicació per informar del dia a dia del Món Geganter valencià, cosa que abans es feia poc.

Tot i que es van donar de baixa 2 colles, es va fer efectiva l’entrada de 3 colles a la Federació: l’Associació Veïnal de Patraix, barri de València; l’Associació Cultural ‘Valçaina’ de València; i l’Asociación Cultural “Vamos de Ronda” de Navaixes.

Es va decidir per unanimitat que el Grup de Danses Daimús seguiria sent l’amfitriona i organitzadora de la 5a Trobada de la FVNG i que la Colla Gegantera de l’Alcora serà l’organitzadora de la 6a Trobada de la FVNG.

Es va fer un canvi en la Junta Directiva. Nèstor, Vocal de Comunicació, va assumir el càrrec de Secretaria a proposta de Miquel, l’anterior secretari, que va deixar el càrrec.

La Federació torna a agafar impuls després de 2 anys de poca activitat per les restriccions per la Covid amb noves colles, consolidació d’accions i activitats i nous projectes que aniran veient la llum.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

La Federació Valenciana de Nanos i Gegants, amb domicili al Carrer Sant Roc, 31 baix, 46910 Benetússer, garanteix el compliment del Reglament General de Protecció de Dades i de la legislació española en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

RESPONSABLE. Qui és el responsable del tractament de les vostres dades?

Identitat: FEDERACIÓ VALENCIANA DE NANOS I GEGANTS, amb CIF: G-98526130, a partir d’ara, ENTITAT.

Adreça: CARRER SANT ROC, 31 BAIX, 46910 BENETÚSSER

Adreça electrònica: federacio@fvnanosigegants.com

DRETS. Quins drets teniu quan ens faciliteu dades vostres?

  • Accés: la persona interessada té dret a saber quines dades tracta l’ENTITAT sobre ella.
  • Rectificació: l’interessat té dret a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.
  • Supressió: l’interessat té dret a sol·licitar la supressió de les seues dades quan, entre altres motius, les dades no siguen necessàries per a les finalitats per les quals es van obtenir.
  • Limitació del tractament: en determinades circumstàncies, l’interessat pot sol·licitar la limitació del tractament de les seues dades. En aquest cas, únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  • Oposició: en determinades circumstàncies, l’interessat pot oposar-se al tractament de les seues dades. En aquest cas, l’ENTITAT deixarà de tractar les seues dades, excepte per motius legítims imperiosos o per l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
  • Portabilitat de les dades: només aplicable a dades automatitzades, consisteix a passar les dades des de l’ENTITAT fins a un altre nou RESPONSABLE DEL TRACTAMENT (no a l’interessat i per sol·licitud de l’interessat).

Podeu exercir els drets esmentats, i també el dret a retirar el consentiment (si l’heu atorgat) enviant un correu electrònic a federacio@fvnanosigegants.com.

A més, teniu dret a presentar una reclamació davant de l’autoritat de control en matèria de protecció de dades, que actualment és l’Agencia Española de Protección de Datos.

D’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’usuari accepta que les dades personals aportades en el moment del registre, o qualsevol altra que es facilite a la FVNG per a accedir a alguns dels serveis del lloc web, siguen tractades per l’ENTITAT amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats, per a la correcta identificació dels usuaris que sol·liciten serveis personalitzats en la web de la FVNG, per a la realització d’estudis estadístics dels usuaris registrats en la web de la FVNG que permeten dissenyar millores en els serveis prestats, per a la gestió de tasques bàsiques d’administració i, també, a fi de mantenir-lo informat, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà, de les novetats, productes i serveis relacionats amb la FVNG o amb terceres empreses col·laboradores.

En el cas de comunicacions comercials a través del correu electrònic o mitjà equivalent, l’usuari dóna consentiment exprés per a l’enviament de publicitat a través del mitjà esmentat.

L’usuari ha de respondre, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades. En conseqüència, la FVNG es reserva el dret d’excloure dels serveis registrats tot usuari que haja facilitat dades falses, sens perjuí de les altres accions que siguen procedents en dret.

Save settings
Cookies settings