La Federació Valenciana de Nanos i Gegants celebra l’Assemblea General Ordinària 2022 amb bones conclusions

El dissabte, 9 d’abril es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de la Federació Valenciana de Nanos i Gegants en la seu dels Gegants i Cabets d’Ontinyent (la Vall d’Albaida), la primera presencial des de la de 2019.

Entre altres temes s’ha anunciat que la Federació i l’Institut Valencià de Cultura tindran un conveni de col·laboració amb la concessió de 20.000 per a activitats i gestió interna, cosa que permetrà a la Federació avançar en la creació d’activitats i projectes per al Món Geganter, així com l’ampliació de la carta de serveis amb la contractació d’una assegurança.

A banda, es va destacar l’increment de comptes seguidors en les xarxes de la Federació, així com la repercussió d’aquest mitjà de comunicació per informar del dia a dia del Món Geganter valencià, cosa que abans es feia poc.

Tot i que es van donar de baixa 2 colles, es va fer efectiva l’entrada de 3 colles a la Federació: l’Associació Veïnal de Patraix, barri de València; l’Associació Cultural ‘Valçaina’ de València; i l’Asociación Cultural “Vamos de Ronda” de Navaixes.

Es va decidir per unanimitat que el Grup de Danses Daimús seguiria sent l’amfitriona i organitzadora de la 5a Trobada de la FVNG i que la Colla Gegantera de l’Alcora serà l’organitzadora de la 6a Trobada de la FVNG.

Es va fer un canvi en la Junta Directiva. Nèstor, Vocal de Comunicació, va assumir el càrrec de Secretaria a proposta de Miquel, l’anterior secretari, que va deixar el càrrec.

La Federació torna a agafar impuls després de 2 anys de poca activitat per les restriccions per la Covid amb noves colles, consolidació d’accions i activitats i nous projectes que aniran veient la llum.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *