Els Gegants de Sueca formen part de la Processó de Sant Vicent de Cullera

El dilluns, 25 d’abril, els Gegants i Cabuts de “Tradamús Cultural” de Sueca varen viatjar per la mateixa comarca fins Cullera (la Ribera Baixa) per formar part de la Processó General de Sant Vicent de Cullera, en el marc de les seues Festes Majors.

Els gegants, amb uns vestits alternatius als habituals, varen ser portats pels geganters del Grup de Gegants i Cabuts de Benetússer i varen ser portats junt amb altres balls populars típics d’una processó valenciana, interpretats per l’Escola Municipal de Tabal, Dolçaina i Danses de Cullera.

Abans de la Processó es va fer una mostra de balls davant la Casa Consistorial on es va fer l’estrena del Ball de la Moma. El seguici va anar el cercavila fins l’Església dels Sants Joans, on va començar la Processó General.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *