Un dels antics Cabuts del Corpus de València en “Tresors amb Història”

El programa d’À Punt “Tresors amb Història”, presentat per Carolina Ferre, és un projecte que pretén mostrar i posar en valor objectes de la societat valenciana dels últims 150 anys, que analitzen persones expertes historiadores, i amb què es pretén construir un arxiu patrimonial cultural valencià amb els quals es també servisca per contar la nostra història.

Fermín Pardo, un dels participants en el 1r programa de la 2a temporada, emés el 26 d’abril, va portar al programa un dels que van ser els Cabuts del Corpus de València durant un període de temps, el qual n’és un dels propietarid. Aquest, junt amb els altres 5, tenen uns història anterior, ja que varen ser creats per José Ángel Jesús-María per participar en el Cant de l’Estoreta de la Falla Plaça de l’Arbre de València l’any 1976 i son pare Manuel va recuperar el Ball de Nanos de València, fet que va portar que aquests Cabuts participaren en la Processó del Corpus de 1977.

Podeu recuperar el fragment del programa en el minut 43:47 en el següent enllaç: apuntmedia.es/programes/tresors-amb-historia/programes/temporada-2/tresors-historia-palau-l-exposicio_134_1508648.html

Informació proveida per l’Associació Cultural “La Vihuela” de València

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *