Tornen les Trobades d’Escoles en Valencià amb participació de nanos i gegants en les trobades d’abril

Un any més, arriben les Trobades d’Escoles en Valencià que organitza Escola Valenciana juntament amb les entitats comarcals d’escoles en valencià i per la llengua i les escoles i entitats culturals i educatives de les poblacions de cada comarca conformant una jornada on visibilitzar i normalitzar l’ensenyament en valencià, éssent una jornada lúdica.

Enguany, la Trobada d’Escoles en Valencià de Les Valls del Vinalopó es va celebrar el diumenge, 3 de setembre, al Pinós (el Vinalopó Mitjà), i va comptar, entre altres manifestacions culturals, amb gegants i nanos de Monòver, de Novelda, de Petrer i del mateix Pinós.

Una altra de les Trobades que van comptar amb imatgeria es va celebrar el dissabte, 9 d’abril. Es va portar a terme la Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida, que va arribar a la seua XXXIV edició i es va celebrar a Benigànim. La cercavila de la vesprada va comptar amb colles de tabal i dolçaina, la Muixeranga de la Vall d’Albaida i els gegantons i els alguns dels cabets d’Ontinyent, que també varen realitzar un taller.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *