Acaben les Trobades d’Escoles en Valencià amb participació de nanos i gegants en les trobades de maig

Un any més, arriben les Trobades d’Escoles en Valencià que organitza Escola Valenciana juntament amb les entitats comarcals d’escoles en valencià i per la llengua i les escoles i entitats culturals i educatives de les poblacions de cada comarca conformant una jornada on visibilitzar i normalitzar l’ensenyament en valencià, essent una jornada lúdica.

Enguany, la Trobada d’Escoles en Valencià de la Plana Baixa es va celebrar el diumenge, 8 de maig, a Almenara, i va comptar amb nombroses escoles i l’Escola de Tabal i Dolçaina “La Llavor” juntament amb el Grup de Danses “La Corona” varen interpretar algunes danses i el Cabuts varen interpretar el Ball de Nanos de València.

Una altra de les Trobades que van comptar amb imatgeria es va celebrar el dissabte, 21 de maig. A Agres es va portar a terme la XXXIII Trobada d’Escoles en Valencià de l’Alcoià i el Comtat. La cercavila del matí va comptar amb jocs, La Colla d’À Punt, la Muixeranga “Penyeta Blanca” de Cocentaina, la Unió Musical d’Agres i una dansada del Grup de Danses d’Agres, qui també va portar els Cabuts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *