4 Cabuts de Benetússer participen en els VII Premis de El Periódico de Aquí

El dimarts, 31 de maig, es va celebrar la VII edició dels Premis El Periódico de Aquí l’Horta Sud al Centre Cultural “El Molí” de Benetússer (l’Horta Sud)

En el tancament de l’acte, Josep Maria Chornet, conegut dolçainer del poble, junt amb Jorge Caurin, tabaleter i percussionista, varen interpretar algunes peces, com, per exemple, el “Passacarrer de Benetússer”, composada pel mateix Chornet fa uns 40 anys.

També varen interpretar el “Ball de Nanos de Benetússer”, una peça composada pel mateix Josep Maria i que ballaven els antics Cabuts del Grup de Danses “Hawwara”. L’entitat en col·laboració amb Alfafar Balla Danses, varen acompanyar la interpretació d’aquesta peça però amb la coreografia del Ball de Nanos de València i amb 4 dels nostres Cabuts, la parella musulmana de camperols i la parella cristiana de camperols.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *