[Resum] Juliol

Durant el mes de juliol van tindre lloc algunes de les següents accions i activitats de diversos nanos i gegants, i colles, valencianes:

Setmana 26 — del 27 de juny al 3 de juliol

 • El dissabte, 2 de juliol, es va celebrar el concert “Quaranta anys fent cultura” per la commemoració dels 40 anys de l’Estatut d’Autonomia a la plaça de bous de València, on varen participar-hi un divers planter d’artistes i colles de cultura popular valenciana. Els Gegants i Cabets d’Ontinyent (la Vall d’Albaida) varen formar-hi part, representant d’aquesta manera a tot el Món Geganter valencià.
 • El diumenge, 3 de juliol, Rafelcofer (la Safor) va celebrar la Solemne Processó en commemoració del bicentenari de la construcció del Temple Parroquial dels sants Antoni de Pàdua i Diego d’Alcalà, en el marc de les Festes Patronals de Rafelcofer amb un seguici popular format per diverses manifestacions de cultura popular de diversos indrets valencians, entre altres els Gegants Medievals de Benetússer, amb la música de l’Associació Cultural El Rebrot.

Setmana 27 — del 4 al 10 de juliol

 • El dissabte, 9 de juliol, Sogorb/Segorbe (l’Alt Palància) va celebrar un espectacle de folclore anomenat “Lo que el interior esconde” en el qual varen participar, entre altres, la Asociación Cultural “Vamos de Ronda” de Navaixes/Navajas, i el qual podeu veure en el següent enllaç: www.youtube.com/watch?v=WAte-8FcdxA

Setmana 29— del 18 al 24 de juliol

 • El dilluns, 18 de juliol, Manises (l’Horta Sud) va celebrar la tradicional Cavalcada de la Ceràmica, en el marc de les seues Festes Patronals, on va participar-hi obrint-la el Grup de Danses “El Repico” amb els Cabuts i els Gegants de la Colla de Dolçainers i Tabaleters “Els Bessons” de València.
 • El dissabte, 23 de juliol, la Colla de Gegants i Cabuts de Moncofa (la Plana Baixa) va celebrar la Trobada de Gegantes Magdalena.

Setmana 30 — del 25 al 31 de juliol

 • El dissabte, 30 de juliol, els Nanos i Gegants de Vinaròs (el Baix Maestrat) va ser convidada a la Trobada de Gegants de Sant Julià de Lòria d’enguany, al principat d’Andorra, en el marc de la seua Festa Major.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

La Federació Valenciana de Nanos i Gegants, amb domicili al Carrer Sant Roc, 31 baix, 46910 Benetússer, garanteix el compliment del Reglament General de Protecció de Dades i de la legislació española en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

RESPONSABLE. Qui és el responsable del tractament de les vostres dades?

Identitat: FEDERACIÓ VALENCIANA DE NANOS I GEGANTS, amb CIF: G-98526130, a partir d’ara, ENTITAT.

Adreça: CARRER SANT ROC, 31 BAIX, 46910 BENETÚSSER

Adreça electrònica: federacio@fvnanosigegants.com

DRETS. Quins drets teniu quan ens faciliteu dades vostres?

 • Accés: la persona interessada té dret a saber quines dades tracta l’ENTITAT sobre ella.
 • Rectificació: l’interessat té dret a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.
 • Supressió: l’interessat té dret a sol·licitar la supressió de les seues dades quan, entre altres motius, les dades no siguen necessàries per a les finalitats per les quals es van obtenir.
 • Limitació del tractament: en determinades circumstàncies, l’interessat pot sol·licitar la limitació del tractament de les seues dades. En aquest cas, únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • Oposició: en determinades circumstàncies, l’interessat pot oposar-se al tractament de les seues dades. En aquest cas, l’ENTITAT deixarà de tractar les seues dades, excepte per motius legítims imperiosos o per l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
 • Portabilitat de les dades: només aplicable a dades automatitzades, consisteix a passar les dades des de l’ENTITAT fins a un altre nou RESPONSABLE DEL TRACTAMENT (no a l’interessat i per sol·licitud de l’interessat).

Podeu exercir els drets esmentats, i també el dret a retirar el consentiment (si l’heu atorgat) enviant un correu electrònic a federacio@fvnanosigegants.com.

A més, teniu dret a presentar una reclamació davant de l’autoritat de control en matèria de protecció de dades, que actualment és l’Agencia Española de Protección de Datos.

D’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’usuari accepta que les dades personals aportades en el moment del registre, o qualsevol altra que es facilite a la FVNG per a accedir a alguns dels serveis del lloc web, siguen tractades per l’ENTITAT amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats, per a la correcta identificació dels usuaris que sol·liciten serveis personalitzats en la web de la FVNG, per a la realització d’estudis estadístics dels usuaris registrats en la web de la FVNG que permeten dissenyar millores en els serveis prestats, per a la gestió de tasques bàsiques d’administració i, també, a fi de mantenir-lo informat, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà, de les novetats, productes i serveis relacionats amb la FVNG o amb terceres empreses col·laboradores.

En el cas de comunicacions comercials a través del correu electrònic o mitjà equivalent, l’usuari dóna consentiment exprés per a l’enviament de publicitat a través del mitjà esmentat.

L’usuari ha de respondre, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades. En conseqüència, la FVNG es reserva el dret d’excloure dels serveis registrats tot usuari que haja facilitat dades falses, sens perjuí de les altres accions que siguen procedents en dret.

Save settings
Cookies settings