La Colla Gegantera de l’Alcora celebra la seua IX Trobada de Gegants i Cabuts

El passat dissabte, 1 d’octubre, la Colla Gegantera de l’Alcora (l’Alcalatén) va celebrar la seua IX Trobada de Gegants i Cabuts.

Aquesta trobada va comptar amb les colles de Borriana (la Plana Baixa), Navaixes / Navajas (l’Alt Palància), La Vilavella (la Plana Baixa), Benicarló (el Baix Maestrat) i les forasteres d’Ulldecona, El Pont de Vilorama i Rocafort, i Barberà del Vallès, amb qui va agermanar-se.

La jornada va començar a les 11 h. amb un taller infantil de cabuts a la plaça de l’Ajuntament el qual va culminar amb una cercavila d’aquests cabuts. Ja a la vesprada, a les 17:30 h., tots els participants en la trobada van ser rebuts a l’Ajuntament i, a continuació, va començar la cercavila que va cultimanr amb la presentació i el ball de les colles, que va posar el punt i final a la Trobada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *