L’Associació Veïnal de Patraix celebra la 1a Trobada Provincial de Gegants emmarcada en les seues Festes Populars

El barri de Patraix de la ciutat de València va celebrar les seues Festes Populars de l’1 al 12 d’octubre, organitzades per l’Associació Veïnal de Patraix, les quals es van haver d’allargar al dia 16 a causa de les pluges.

Enguany l’AAVV ha tornat a celebrar una trobada de gegants emmarcada en les festes, amb la qual pretenen mostrar altres realitats del Món Geganter valencià i potenciar la tradició gegantera del barri, que fa pocs anys que va començar.

En aquesta 1a Trobada Provincial de Gegants han estat convidats, de la ciutat de València, els Gegants de Benimaclet, el Gegant de la Falla Arrancapins, el nou Gegantó del barri de Sant Isidre, els Gegantons de l’A.C. Valçaina, i de fora de València els cabuts de Benifaió, de Faura i de Paiporta. A banda, com a convidats de fora de la província varen asistir-hi els Gegants de Borriana per tornar-los la visita que els de Patraix els varen fer al seu Aplec celebrat en abril.

La jornada va començar a les 9:30 del matí amb la plantada de la imatgeria a la plaça de Patraix, la qual va estar plantada durant tot el dia per a que la gent la poguera contemplar amb tranquil·litat fins començar els actes de la trobada. Va ser ja de vesprada quan va iniciar-se la cercavila pels carrers del barri fins tornar a la plaça de Patraix on es van fer els balls de cada colla per finalitzar amb el ball final conjunt de la imatgeria convidada.

La mateixa setmana l’Associació Veïnal va realitzar un taller de cabuts, moment perfecte per fer l’estrena i apadrinament dels 2 nous Cabuts que es sumen a la imatgeria popular del barri, la Beata i Manuel Gago García, famós dibuixant de còmic que va residir en el barri, el qual també compta amb un carrer amb el seu nom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

La Federació Valenciana de Nanos i Gegants, amb domicili al Carrer Sant Roc, 31 baix, 46910 Benetússer, garanteix el compliment del Reglament General de Protecció de Dades i de la legislació española en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

RESPONSABLE. Qui és el responsable del tractament de les vostres dades?

Identitat: FEDERACIÓ VALENCIANA DE NANOS I GEGANTS, amb CIF: G-98526130, a partir d’ara, ENTITAT.

Adreça: CARRER SANT ROC, 31 BAIX, 46910 BENETÚSSER

Adreça electrònica: federacio@fvnanosigegants.com

DRETS. Quins drets teniu quan ens faciliteu dades vostres?

  • Accés: la persona interessada té dret a saber quines dades tracta l’ENTITAT sobre ella.
  • Rectificació: l’interessat té dret a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.
  • Supressió: l’interessat té dret a sol·licitar la supressió de les seues dades quan, entre altres motius, les dades no siguen necessàries per a les finalitats per les quals es van obtenir.
  • Limitació del tractament: en determinades circumstàncies, l’interessat pot sol·licitar la limitació del tractament de les seues dades. En aquest cas, únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  • Oposició: en determinades circumstàncies, l’interessat pot oposar-se al tractament de les seues dades. En aquest cas, l’ENTITAT deixarà de tractar les seues dades, excepte per motius legítims imperiosos o per l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
  • Portabilitat de les dades: només aplicable a dades automatitzades, consisteix a passar les dades des de l’ENTITAT fins a un altre nou RESPONSABLE DEL TRACTAMENT (no a l’interessat i per sol·licitud de l’interessat).

Podeu exercir els drets esmentats, i també el dret a retirar el consentiment (si l’heu atorgat) enviant un correu electrònic a federacio@fvnanosigegants.com.

A més, teniu dret a presentar una reclamació davant de l’autoritat de control en matèria de protecció de dades, que actualment és l’Agencia Española de Protección de Datos.

D’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’usuari accepta que les dades personals aportades en el moment del registre, o qualsevol altra que es facilite a la FVNG per a accedir a alguns dels serveis del lloc web, siguen tractades per l’ENTITAT amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats, per a la correcta identificació dels usuaris que sol·liciten serveis personalitzats en la web de la FVNG, per a la realització d’estudis estadístics dels usuaris registrats en la web de la FVNG que permeten dissenyar millores en els serveis prestats, per a la gestió de tasques bàsiques d’administració i, també, a fi de mantenir-lo informat, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà, de les novetats, productes i serveis relacionats amb la FVNG o amb terceres empreses col·laboradores.

En el cas de comunicacions comercials a través del correu electrònic o mitjà equivalent, l’usuari dóna consentiment exprés per a l’enviament de publicitat a través del mitjà esmentat.

L’usuari ha de respondre, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades. En conseqüència, la FVNG es reserva el dret d’excloure dels serveis registrats tot usuari que haja facilitat dades falses, sens perjuí de les altres accions que siguen procedents en dret.

Save settings
Cookies settings