L’Associació de Gegants i Cabets d’Ontinyent innaugura l’exposició “Construint Festa” en el marc dels actes del 8é Aplec de Gegants i Cabets

El passat divendres, 14 d’octubre, l’Associació de Gegants i Cabets d’Ontinyent (la Vall d’Albaida) va innaugurar l’exposició “Construint Festa” com a preludi dels aplecs d’imatgeria popular que celebrarà els 2 darrers caps de setmana d’octubre, com sempre cada 4 anys.

L’exposició, que es podrà visitar fins el dia 30, està formada per tota la imatgeria ontinyentina oficial, els cossos dels gegants de “Carlets” de 1946 amb els vestits originals, els vestits originals dels Cabets, una mostra del procés de construcció de la Tartuga i l’Àguila, i un apartat reservat als artistes i artesants Vicent Beneito i Manolo Díaz.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *