Els Nanos i Gegants de Vinaròs participen en el 1r “Camins de Dolçaina” d’Atzeneta del Maestrat

El cap de setmana del 21 al 23 d’octubre, Atzeneta del Maestrat (l’Alt Maestrat) va celebrar la primera concentració de Dolçainers i Tabaleters anomenada “Camins de Dolçaina”.

Ha estat formada per exposicions, documentals, concerts, fira de luthiers, xerrades, tallers, actuacions… que han servit per posar en valor la música tradicional atzenetina, de les comarques del nord i tradicional en general.

Els Nanos i Gegants de Vinaròs varen formar part de la programació fent dues cercaviles el dissabte, 23 d’octubre, una de matí i una altra de vesprada, acompanyats pels músics i gegantons dels Gaiters de l’Aguilot de Tortosa, i altres colles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *