L’Associació de Gegants i Cabets d’Ontinyent celebra el 4t Aplec de Gegants i Cabets ontiynentins

El diumenge, 23 d’octubre, es va celebrar el primer dels 3 aplecs quadriennals d’imatgeria d’Ontinyent (la Vall d’Albaida).

En este primer aplec son protagonistes totes les figures ontinyentines, tant les oficials com les d’escoles i entitats, un dia dedicat el “Món Geganter ontinyentí”. Alhora també son protagonistes els xiquets i les xiquetes d’Ontinyent, cosa que l’Associació de Gegants i Cabets també propicia d’aquesta manera un interés prematur de la xicalla en el Món Geganter.

La desfilada va començar a les 11 del matí pels carrers cèntrics del municipi finalitzant a la plaça Major acompanyats d’un munt d’associacions musicals que hi col·laboren de manera totalment altruista.

Els altres 2 aplecs tindran lloc el 29 i el 30 d’octubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *