La Colla de Nanos i Gegants de Vinaròs estrena nova figura pel Castaween

El dissabte, 29 d’octubre, els Nanos i Gegants de Vinaròs (el Baix Maestrat) van prendre protagonisme en els actes d’Ànimes, on des de fa uns anys fan una cercavila per celebrar el Halloween sense perdre tampoc la tradició del Tots Sants i la Castanyada anomenada “Castaween”, una unió entre Castanyada i Halloween.

Des de fa uns anys, la colla hi participa disfressada i edició rere edició van estrenant una figura per aconseguir tindre en un futur una comparsa completa de figures que representen el Halloween, per participar en eixes dates però lluny de les figures tradicionals.

Enguany, seguint amb la unió de tradició i modernitat, han estrenat la Castanyera zombi, que es suma al pirata i a la mòmia creades en edicions anteriors.

A les 18:30 h. varen fer una cercavila pels carrers del centre històric de Vinaròs en la qual varen aprofitar també per entrenar públicament a la Castanyera zombi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *