La Asociación Cultural “Vamos de Ronda” de Navajas celebra la tradicional “Ronda de Jotas” amb colles convidades de danses i imatgeria

El passat dissabte, 10 de desembre, l’Asociación Cultural “Vamos de Ronda” de Navaixes / Navajas (l’Alt Palància) va celebrar la seua tradicional “Ronda de Jotas” on es pasen a saludar per alguns dels comerços de la vila.

Enguany, han compartit la jornada amb altres colles amb les quals han compartit moments durant l’any i han convidat, per la banda de les danses, al Grup de Danses “L’Arenilla” de Borriana i el Grup de Ball “Quiqueries” de València, i, per altra de la imatgeria popular, a l’Associació de Gegants i Cabuts de Borriana, els Dolçainers de l’Horta de la Vilavella amb els seus Cabuts i la Colla Gegantera de l’Alcora a fer la Ronda amb l’associació navaixera.

Després es va celebrar un dinar i, seguidament, “Vamos de Ronda” va presentar “Navajas con Nombre Propio”, la seua nova obra musical que consta de 17 peces on fan un recorregut pel passat i present del poble, i on s’inclou la peça del ball dels Cabuts, composada per Artur Puchalt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *