Els Gegants i Cabuts de Benetússer participen en la “posada en marxa” del Nadal al poble

El divendres, 16 de desembre, Benetússer (l’Horta Sud) va iniciar les Festes de Nadal.

A les 19 h. de la vesprada, els Gegants es van posar al costat de l’Arbre de Nadal de la plaça de l’Ajuntament, on les veïnes i els veïns varen presenciar l’encesa del mateix i de l’enllumenat nadalenc de les places i els carrers del poble.

Una vegada feta l’encesa, la comitiva municipal, juntament amb Trabaldicions, una de les colles de Tabal i Dolçaina del poble, va eixir en cercavila fins el Xalet de la Xapa, on es va fer la inauguració del tradicional Betlem Solidari. Al mateix temps, va començar la cercavila, amb la música de Dolxaraina, des de la plaça de l’Ajuntament fins el Xalet de la Xapa i, des d’eixe punt, varen passar per diferents punts del poble pels quals varen aprofitar per felicitar les festes nadalenques a alguns negocis i entitats benetussines.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *