L’Home dels Nassos reapareix en alguns municipis com cada 31 de desembre

Com mana la tradició, cada 31 de desembre reapareix un personatge popular a alguns municipis. Es tracta de l’Home dels Nassos, un home amb tants nassos com dies té l’any. La “gràcia” consisteix en que la xicalla ha de trobar a un home amb eixe nombre de nassos, però realment apareix un home amb un nas característicament gran, doncs a l’any només li queda 1 dia.

A pobles com Ontinyent (la Vall d’Albaida), a partir de les 11:30 aquest personatge s’ha deixat veure pels carrers ontinyentins i, enguany, els Gegantons han pres part de la cercavila que es fa amb aquest personatge pel poble, els quals també han pogut interpretar el seu ball propi pels diferents punts de la cercavila.

A Vinaròs (el Baix Maestrat), com sempre a les 12 en punt, ha eixit l’Home dels Nassos a passejar-se pels carrers vinarossencs amb la música dels Tabaleters i Dolçainers de la Colla de Nanos i Gegants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *