La imatgeria de 3 barris de València participa en la Cavalcada de les Magues de Gener

La Festa de la Infantesa ja es celebrava a València en el 1937, on es rebia a les Magues de Gener, com a subtitució de la tradicional Cavalcada de Reis d’Orient, per considerar-se una festa religiosa. Des de 2016, l’ha tornada a celebrar la Societat Coral “El Micalet” de València i hi participen diversos col·lectius i entitats, sobretot culturals. Enguany, el lema ha sigut “Salvem el planeta” fent una apel·lació al canvi climàtic.

Entre altres entitats i colles de Cultura Popular, hi han participat, entre altres, els Gegants del barri de Patraix, “Amparito, la Palletera” i el Baró de Patraix; el Gegant de la Falla del barri d’Arrancapins; i els Gegants del barri de Benimaclet, El Moro Maclet, Tirant i la Geganta Cleta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *