Els Gegants i Cabuts de Guadassuar arriben als 10 anys de vida en una de les setmanes més tradicionals del poble

Un Sant Antoni però de 2013 es van estrenar els Gegants i Cabuts de Guadassuar (la Ribera Alta), portats per l’associació “Amics de les Danses”, i que poc a poc els han anat introduint en la vida cultural guadassuarenca, com en el Porrat de Sant Vicent. Hui compten amb un espai propi d’exposició i s’han consolidat com a una manifestació cultural més, ja arrelada al poble.

El dilluns, 16 de gener, va celebrar la festivitat de Sant Antoni amb la tradicional encesa de la foguera que sempre planten en la plaça del Mercat.

El dissabte de la mateixa setmana, el 21 de gener, varen participar, un any més, encapçalant la Cavalcada de la Repartició de la Carn, portats pels Geganters del Grup Dolxaraina de Benetússer. Aquesta inicia oficialment el Porrat de Sant Vicent recorrent tot el poble i hi participen totes les entitats culturals guadassuarenques mentre les festeres i festers van repartint mistela i rotllets d’anis fins arribar al cor de la Fira.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *