La Font d’En Carròs celebra el Porrat de Sant Antoni del Porquet dedicat als “Cabuts i Cabudes”

A la Font d’En Carròs ser “cabut” o “cabuda” és ser del poble, ja que aquest és el malnom d’aquest poble de la Safor. Enguany, el Porrat de Sant Antoni del Porquet del municipi ha estat dedicat a les gents del seu poble amb l’eslògan “El Porrat de les Cabudes i Cabuts”.

Com no podia ser d’una altra manera, els Cabuts del poble, juntament amb la Cucafera, van tindre també el seu protagonisme al llarg del Porrat. El dissabte, 28 de gener, pel matí, la jornada va començar amb la cercavila que fan fer els Cabuts i la Cucafera amb la música de la Colla de Dolçainers i Tabaleters de la Font per inaugurar el Mercat Medieval. Ja per la vesprada, els Cabuts van tornar a aparèixer per fer una segona cercavila a càrrec del Grup de Danses “Trapig” de La Safor per tots els carrers de la fira.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *