La FVNG celebra la seua Assemblea General ratificant l’entrada de 2 noves colles i triant la colla de la “Trobada de la FVNG” de 2024

El dissabte, 25 de febrer, es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de 2023 a la Casa de les Danses de Daimús (la Safor), on s’ubica la seu del Grup de Danses Daimús, i la seu de la 5a Trobada de la FVNG.


Es va informar sobre l’estat dels comptes així com un repàs de l’activitat de la Federació en 2022, destacant la represa de la “Trobada de la FVNG” a Daimús després de no haver-se pogut celebrar per la pandèmia, i la participació d’algunes colles federades en la II Mostra de Nanos i Gegants del Festival “Mostra Viva del Mediterrani” de València, que organitzen amb la col·laboració de la Federació.

Així mateix, es van aprovar les activitats i el pressupost per a l’exercici 2023.


També es va llegir l’informe de l’Àrea de Comunicació, destacant l’augment de comptes seguidors a les xarxes socials oficials i al mitjà de comunicació “Xicotets i Grans”, el canvi de domini dels webs de la FVNG i els canvis de tipografia que s’han fet en aquest web, entre altres.


Per una altra banda, es va ratificar la baixa d’una colla i l’entrada de 2 noves colles a la Federació:

  • Grup de Danses “Raval i Vila” d’Oliva (la Safor)
  • Grup de Danses “El Racó de la Ferradura” de Xeresa (la Safor)

A hores d’ara la Federació compta amb 28 colles federades.


A més, es va ratificar que la 6a Trobada de la FVNG a l’Alcora (l’Alcalatén), sent la colla amfitriona el Colla Gegantera de l’Alcora, i sent la data el dissabte, 7 d’octubre de 2023.

També es va aprovar per unanimitat, i després de no haver rebut cap candidatura més, que la colla amfitriona de la 7a Trobada de la FVNG serà la Colla de Nanos i Gegants de Monòver (el Vinalopó Mitjà) i es portarà a terme el mes de juny de 2024.


Per últim, es va fer renovació estatutària de la Junta Directiva per al període 2023 – 2025Carles Martí (Borriana) va revalidar el càrrec de president, així com la resta dels càrrecs, amb l’únic canvi del Vocal Territorial de la Demarcació Provincial de València, que va passar d’Àngel Mascarell Mascarell a Toni Peiró, pertanyent a l’Associació Veïnal de Patraix, barri de València.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *