Els Gegants de Vila-real participen en la Festa Centenari dels Villarreal C.F.

El passat 10 de març, el Villarreal C.F. va arribar als seus 100 anys de vida i el club ho va celebrar amb una gran festa a l’Estadi de la Ceràmica per tal de tindre en consideració tan gran efemèride a la ciutat i a tot el món del futbol.

El club va comptar amb moltes entitats vila-realenques, com una mostra de la seua gran i estreta vinculació amb la ciutat. Allà que van anar diverses colles de cultura del municipi, entre altres entitats.

En aquesta fita tampoc podien faltar els Gegants de Vila-real. Jaumet, Pinella, Pasqualet i Marigracieta varen ballar en l’immens estadi al ritme del Trull davant de 20.000 persones assistents a la gran festa de celebració del Centenari Groguet.

One comment

  1. BTC may be the latest or last chance to get rich in this era. It will reach $200000 next year or the next year.

    BTC has increased 20 times in the last year, and other coins have increased 800 times!!!

    Think about only $2 a few years ago. Come to the world’s largest and safest virtual currency exchange Binance to Get free rewards. Don’t miss the most important opportunity in life!!!

    https://hi.switchy.io/91xl

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *