Els Nans de Xàbia participen en la Trobada d’Escoles en Valencià de la Marina Alta

Les Trobades d’Escoles en Valencià, que any rere any organitza Escola Valenciana, enguany porten per lema “Recuperem el Verd” expressant així “una crida a l’acció i un cant a l’esperança en la recuperació de la consciència ecologista mitjançant l’educació”. Alhora, es reivindica la figura de Carme Miquel, mestra, escriptora i activista pel valencià, fundadora, també, de dita Federació.

Enguany, la Trobada de la Marina Alta ha tingut lloc el dissabte, 25 de març, i s’ha celebrat a Benissa amb un munt d’activitats, com exposicions, activitats, tallers, cercaviles, concerts…, així com amb moltes escoles participants de la comarca.

En la cercavila de la vesprada van prendre part moltes escoles i entitats de Benissa i de la resta de la comarcal, com la Muixeranga de la Marina i la de Segaria, la Colla Pere Bigot, la Banda de Música de Parcent i la de Benissa, i el Grup de Danses “El Portitxol” de Xàbia amb el Grup de Nans de Xàbia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *