La Colla de Nanos i Gegants de Vinaròs crea plaques de cava dels Nanos de la Família Ulisses en motiu del seu 50 aniversari

Una de les dues famílies de Nanos de Vinaròs, la família Ulisses, ha arribat als 50 anys des de la seua creació l’any 1972.

Aprofitant l’augment de l’afició del col·leccionisme de les plaques de cava a la ciutat, la Colla de Nanos i Gegants de Vinaròs ha vullgut aprofitar la fita que celebren afegint-se al món de les plaques de cava i confeccionant-ne una amb cada nano de la família Ulisses.

A més, aquestes trobades d’intercanvi tindran com a punt de trobada la Casa dels Nanos i Gegants, sita en l’antiga Capella de Santa Victòria.

Per a l’ocasió s’ha confeccionat i s’han posat a la venda les dues primeres pirules, que són les de l’àvia Filomena (amb el nº 1) i la xiqueta Lolín (amb el nº 4), les quals tenen com a fons llocs emblemàtics i destacables vinarossencs, com el Campanar i l’antiga escola de Sant Sebastià, respectivament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *