L’Associació de Gegants i Cabets d’Ontinyent participa en els tallers de la Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida a Ontinyent

Les Trobades d’Escoles en Valencià, que any rere any organitza Escola Valenciana, enguany porten per lema “Recuperem el Verd” expressant així “una crida a l’acció i un cant a l’esperança en la recuperació de la consciència ecologista mitjançant l’educació”. Alhora, es reivindica la figura de Carme Miquel, mestra, escriptora i activista pel valencià, fundadora, també, de dita Federació.

Enguany, la Trobada de la Vall d’Albaida ha tingut lloc el dissabte, 1 d’abril, i s’ha celebrat a la capital, a Ontinyent, amb un munt d’activitats, com exposicions; activitats; tallers per part de quasi un centenar d’institucions, associacions i centres educatius; cercaviles; concerts per al públic infantil…

L’Associació de Gegants i Cabets d’Ontinyent va participar muntant una paradeta de taller per a confeccionar clauers i punts de lectura personalitzats amb dibuixos de la imatgeria ontinyentina. En la jornada també varen estar presents Roc, Benarrai i Noa, els Gegantons ontinyentins.

3.220 Comments